Met nieuwe inzichten kom je tot creatieve oplossingen

Over mij

Mijn naam is Eveline Vlasveld. Ik ben moeder van twee kinderen (6en 8 jaar), dagelijks ervaar ik dat opvoeden het zoeken naar balans is. Tussen je eigen opvoeding en wat je kind nodig heeft.

Als gezins- en kindercoach begeleid ik ouders en kinderen met uiteenlopende vraagstukken. Ik doe dit op een warme, betrokken en effectieve manier.

Wat deed ik hiervoor  Ik heb 20 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Eerst als leerkracht later als directeur. De ervaring leert dat school echter maar beperkt kan bijdragen aan de opvoeding thuis. Terwijl ik steeds vaker merkte dat je kinderen kan helpen door de ouders te helpen. Mijn passie was geboren.........

Mijn passie    Het is boeiend om te zien hoe kinderen opgroeien in deze tijd. Ouders zijn hierbij enorm belangrijk. Zij helpen kinderen de balans te vinden om hun eigen persoonlijkheid te ontwikkelen. Mijn passie is om ouders te helpen bij dit proces. Tijdens mijn opleiding leerde ik dat elke ouder alles in zich heeft om z'n kind te helpen. Vaak is dat gevoel weg omdat je in een vicieuze cirkel zit. 

Mijn doel is om jou handvatten te geven om met vertrouwen en plezier je kinderen op te voeden. Er samen achter te komen waar je sterke en zwakke kanten liggen. Ze beiden accepteren en weten wat je persoonlijk nodig hebt om als ouder stevig in je schoenen te staan.

Passie

Samen met ouders het probleem

in hun gezin analyseren. Waarom

gedraagt iedereen zich zo? Dan

met nieuwe inzichten het gezin

in balans brengen.

Met de Reversie Methode zie je

de volgende dag resultaat. Heerlijk!

Reversie Methode